کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 10
1. تأثیر دور آبیاری و اسیدهیومیک بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی آویشن (Thymus vulgaris L.)

دوره 13، شماره 51، پاییز 1397، صفحه 67-82

حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ محمدرضا عباسی؛ علیرضا طبسی


2. تأثیر نوع و روش کاربرد کودهای نانو و شیمیایی بر عملکرد دانه و اسانس گل گاو زبان اروپایی (Borago officinalis L.)

دوره 13، شماره 51، پاییز 1397، صفحه 95-107

پریزاد محمودی؛ مهرداد یارنیا؛ ورهام رشیدی؛ رضا امیرنیا؛ علیرضا تاری نژاد


5. اثر باکتری‌های حل‌کننده‌ فسفات بر کاهش مصرف کود فسفری بر گیاه شوید (Aniethum graveolens L.)

دوره 10، شماره 38، تابستان 1394، صفحه 82-91

بهزاد کاویانی؛ محمد حسین انصاری؛ داود هاشم آبادی


6. استخراج و تعیین ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس گونه گیاهی مرزه اورامانی Satureja avromanica Maroofi از کردستان

دوره 10، شماره 37، بهار 1394، صفحه 53-61

فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری؛ قدرت اله طوقی


9. بررسی ترکیبهای شیمیائی اسانس گل‌های سه گونه از جنس اکالیپتوس کاشته ‌شده در منطقه کاشان

دوره 8، شماره 30، تابستان 1392، صفحه 13-21

حسین بتولی؛ عبدالرسول حقیر ابراهیم آبادی؛ جواد صفائی قمی؛ فرشته جوکار کاشی؛ اسماء مازوچی


10. بررسی کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی روغن اسانس سرشاخه‌های گلدار گیاه دارویی Achillea millefolium L. در منطقه مراوه‌تپه، استان گلستان

دوره 7، شماره 25، تابستان 1391، صفحه 34-41

سیده زهره میردیلمی؛ غلامعلی حشمتی؛ معصومه مازندرانی؛ حسین بارانی