درباره نشریه

درباره نشریه فیزیولوژی محیطی گیاهی

نشریه فیزیولوژی محیطی گیاهی با هدف ارائه دانش امروزی و یافته‌های جدید در حوزه تاثیر محیط بر متابولیسم و سازش گیاهی در سطوح مختلف مولکولی، بیوشیمیایی و فیزیولوژی در گیاه، مقاله‌های تحقیقی و علمی-پژوهشی را منتشر می‌کند. صاحب امتیاز این فصلنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان  می باشد.

مجوز این فصلنامه طبق نامه شماره 84/104429  مورخ 1384/05/26  دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده و اولین شماره این مجله در پاییز 1385 منتشر گردید.

بر اساس نامه شماره 3/18/64771 مورخ 1394/04/06 وزارت علوم، تحقیقات فناوری دارای درجه علمی-پژوهشی است.

براساس بخشنامه شماۀ 25685-11 مورخ 1398/02/09وزارت علوم تحقیقات و فناوری من بعد به جای دسته بندی نشریات به [علمی پژوهشی]و[علمی ترویجی]، همه نشریات با عنوان نشریه علمی تلقی خواهد شد.

فصلنامه فیزیولوژی محیطی گیاهی در «پایگاه استنادی علوم جهان اسلام» (ISC)، «پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی» (SID)، «گوگل اسکالر» (Google Scholar) ،« پرتال نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری» (JOURNALS.MSRT.IR)  نمایه شده است.

مجله فیزیولوژی محیطی گیاهی چهار شماره درسال (فصلنامه) به زبان فارسی با چکیده انگلیسی منتشر می‌کند. مقالات از طریق وب‌سایت مجله به آدرس الکترونیکی http://ecophysiologi.gorganiau.ac.ir/دریافت می‌شوند و بعد از تأیید در جلسه هیأت تحریریه مجله، توسط دو داور متخصص ارزیابی و پس از ویرایش علمی و دستوری، منتشر می‌گردند.

از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این سایت‌، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این ­ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت.

براساس بخشنامه شماره 10/62815 مورخ 98/10/04 دانشگاه آزاد اسلامی درصورت تأیید اولیه مقاله توسط سردبیر، بابت ارسال هر مقاله جهت داوری مبلغ  یک میلیون و پانصد هزار ریال(-/1/500/000 ریال) و پس از تأیید نهایی مبلغ سه میلیون و پانصد هزار ‌ریال(-/3/500/000)ریال دیگر جهت چاپ مقاله از نویسنده/نویسندگان (عهده‌دار مکاتبات)دریافت  شود وسپس اسکن فیش واریزی را به همراه مقاله ارسال نمایید. اضافه می نماید مبالغ واریزی به هیچ وجه مسترد نخواهد شد.

شرایط مجوز (Licence Terms)

کل محتوای مجله آزادانه برای مقاصد غیر تجاری در دسترس بوده و کاربران مجاز به استفاده از اطلاعات فراهم شده در مقالات این مجله مشروط به ذکر منبع و مرجع، می­باشند.

سیاست دسترسی آزاد (Open Access Policy)

همه مقالات مجله «فیزیولوژی محیطی گیاهی» بدون هیچ هزینه ­ای قابل دسترس هستند. ما با باور به این اصل که قرار دادن آزادانه نتایج پژوهش‌­ها در دسترس عموم به تبادل بیشتر دانش در سطح جهان کمک می کند، به سیاست فراهم ساختن دسترسی باز (Open Access) به مجله به صورت برخط (Online) متعهدیم؛ تا بدین وسیله فرصتی برای پژوهشگران مختلف جهت انتشار مقالات و هم‌چنین دسترسی رایگان به متن کامل مقالات منتشر شده، فراهم آوریم.

نرخ پذیرش مقالات:  نرخ پذیرش مقالات 35% می‌باشد.

زمان بررسی اولیه مقالات: در بازه زمانی یک هفته مقالات بررسی اولیه و تعیین تکلیف می‌شوند.

امکان دسترسی آزاد به متن کامل مقالات در وب‌سایت مجله وجود دارد.

مقالات نشریه فیزیولوژی محیطی گیاهی در(ISC) نمایه و آرشیو می‌باشد.

آرشیو نشریه:مقالات در  آرشیو ملی دیجیتال نشریات علمی ایران،آرشیو می باشد.

سردبیر: دکتر ندا سلطانی

انتشار: سه ماهه

نسخه‌برداری و استفاده از مقاله‌های این نشریه تابع قانون دسترسی آزاد Creative Commons Attribution 4  می‌باشد.